O poduzeću

 

Dozvolite da u par riječi predstavimo tvrtku ITR-FRIGO d.o.o. naše stručnosti, mogućnosti viziju i ponudu.

O NAMA

ITR-FRIGO d.o.o. je društvo u privatnom vlasništvu utemeljeno 2007 godine. Počeci djelovanja tvrtke su bili usmjereni prema održavanju objekta, pružanja usluge servisa, održavanja i montaža instalacija u manjim objektima.
Tijekom godina rada tvrtka se usvajanjem novih tehnologija razvija i profilira u konkurentnu tvrtku koja izvodi sve vrste strojarskih i elektroinstalaterskih radova. Tijekom dugogodišnjeg iskustva na navedenim radovima te potrebom i težnjom za razvojem, tvrtka stalno prisustvuje na raznim seminarima, te usavršava svoje djelatnike kako bi što kvalitetnije i preciznije prezentirali krajnjim korisnicima uvođenje novih tehnologija, novih standarda na polju uštede energije, očuvanju okoline te smanjenja troškova investicija i pogonskog održavanja.

SADAŠNJOST I POGLED U BUDUĆNOST

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu danas smo tvrtka koja može izvesti tehnički najsloženije građevine od samog početka građenja do puštanja u pogon, te održavanja.
Naše područje djelovanja je izvođenje i opremanje svih vrsta strojarskih i elektroinstalaterskih instalacija te završnih radova u graditeljstvu.
Tvrtka danas ima vlastite partnerske odnose s nekoliko renomiranih europskih proizvođača opreme, projektnim biroom za sve radove, građevinskim tvrtkama što pridonosi kvaliteti i fleksibilnosti, te garantira visoku razinu sigurnosti, pouzdanja i kvalitetu usluge.
Danas tvrtka zapošljava 15 djelatnika osposobljenih za izvođenje svih faza i vrsta radova, od ideje i projekta do izrade i montaže instalacija, opreme, pa do puštanja u pogon, servisiranja i održavanja. O kvaliteti izrade instalacija i zadovoljstvu krajnjeg korisnika svjedoči referentna lista.
Vlasnici smo znatnih broja certifikata i ovlaštenja za montažu opreme i instalacija.
Budućnost nam se temelji na težnji usvajanja svjetskih trendova na polju našeg djelovanja te stalnom unapređivanju razine kvalitete.